Klíma előcsövezés

Miért praktikus a klíma előcsövezése?

Napjainkban újjonan épülő házaknál, irodáknál, egyre nagyobb hangsúlyt kap a belső építészet. Ennek következtében, már nem elegendő, hogy a falakon kívül elvezetve futnak a gépészeti elemek, hanem elvárás lett a lehető legnagyobb mértékben láthatatlanná tenni a klíma beltéri egysége és a kültéri egység közötti csöveket, vezetékeket. Legyen szó új építkezéskor vagy egy felujjításkor a megrendelőt tájékoztatjuk a számára rendelkezésre álló lehetőségekről és vele egyeztetve, a kiválasztott klíma teljesítményéhez igazodó rézcsöveket és az elektromos összekötő vezetékeket el rejtjük.
A munkafolyamat során az általunk előkészített nyomvonalon (falhoronyba, aljzatbetonba, álmennyezetbe, dobozolásba, álpadló alá stb.) vegytiszta rézcsöveket-szigeteléssel, szükséges vezérlő kábelekkel együtt- behelyezzük. Amennyiben erre van mód ezen nyomvonalon visszük a kondenzvíz vezetéket is, abban az esetben, ha ennek nincs más akadálya, vagy praktikusabb megoldása. Ezt lehetőség szerint bekötjük a helyiség csatornarendszerébe megfelelő bűzzárással, vagy kivezetjük a szabadba.
A szerelési területet minden esetben tisztán hagyjuk magunk után, a keletkezett hulladék elszállításáról gondoskodunk. Garanciális probléma esetén, 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot és az egyeztetet időpontban a helyszínen megjelenünk és megkezdjük a garanciális probléma javítását.

Mi a helyzet lakott ingatlan esetén?

Felmerül a kérdés, hogy mi van akkor, ha az ingatlanba laknak? Természetesen mint minden erre is van megoldás. Itt is megoldható a rézcsövek és hozzá tartozó szerelvényeinek falban való elvezetése. Mindenek előtt a munkaelőkészületeket elvégezzük, tereprendezés, védőfóliázás stb. Ezt követően speciális falhoronymarót és hozzávaló nagy teljesítményû ipari porszívót használva elvégezzük a szükséges bontási munkálatokat, ezt követően beépítjük a csöveket, kábeleket. Végezetül keletkezett törmeléket össze takarítjuk.

Garancia

Az általunk elvégzett előszerelésre 12 hónap garanciát vállalunk, melynek feltétele, hogy az általunk beépítésre került anyagok, abban az állapotban maradnak amiben átadásra kerültek. Nem tekinthető garanciális hibának a külső behatásból származó sérülés.

A garancia kibővíthető abban az esetben, ha tőlünk rendelik meg a készüléket és azt velünk is szereltetik fel és az évenkénti karbantartás (készülék függő, de minimum 2 alkalom) is elvégzésre kerül. Ebben az esetben munkánkra további 24 hónap garanciát vállalunk.

Vállaljuk a klímaberendezések szakszerű karbantartását

Áraink

Rézcsövek beszerelése megkezdett méterenként
Bruttó 11.430 Ft /fm
  • Kiszállási díj
  • Munkavégzési díj
  • Felhasznált anyagok
  • Munkadíj
Kondenzvíz más irányba elvezetése megkezdett méterenként
Bruttó 3.800 Ft / fm
  • Kiszállási díj
  • Munkavégzési díj
  • Felhasznált anyagok
  • Munkadíj

Azonos postai címen 2 vagy több klíma előcsövezése esetén esetén egyedi árakat tudunk biztosítani ügyfeleink részére. Részletekért érdeklődjön kollégáinknál.

További szolgáltatásaink: