A nyár szemet gyönyörködtető újdonságaa a Midea BLANC Snazzy Dizájn beltéri – Gyémánt dizájn kültéri – Minimális hangnyomás 19dB (A) – 1W -os fogyasztás készenlétben – „Eco Mode” gazdaságos funkció – Fagyvédelem funkció – Hűtőközeg szivárgás riasztás – Vészleállítás funkció – Korrózó elleni védelem… – Ezek a lenyűgöző funkciók az élvonalba emelik a gyártó új termékcsaládját!

 • Midea „Super Cool” – Hűs levegő egy szempillantás alatt!
 • Midea Blanc – Snazzy Dizájn – Hogy valóban a szoba éke legyen!
 • Midea Blanc – Gyémánt dizájn!
 • Midea „iECO” – És a fogyasztás a minimumra csökken
 • Midea „Gear” – Tegyen Ön is a klíma-változás ellen!
 • 3 „Blanc” funkció az Ön kényelméért!
 • Midea „Follow Me” – Az Ön -re szabott hőmérséklet
 • Midea – „Sweet Dreams” – Kényelmes alvás mód
 • Midea – Kettős szűrőrendszer
 • Automatikus tisztítás

Midea Blanc – Snazzy Dizájn – Hogy valóban a szoba éke legyen!

Az áramvonalas forma, mely lakásának ékítő dísze lehet – ötletét a Midea Blanc dizájnereinek a tenger hullámainak mozgása, és a légzést idéző könnyű szellő ihlette. A lágyan kerekített, hullámokat formázó ívek a légkondícionáló működése közben megnyugtatóan csendes, sima légmozgást eredményeznek.

Midea „Gear” – Tegyen Ön is a klíma-változás ellen!

Az exkluzív GEAR funkció lehetőséget ad a felhasználónak hogy a klasszikus, és néha bonyolult beállítások helyett csupán a klíma-berendezés teljesítményét szabályozza három szinten, 50, 75 illetve 100% -os teljesítménnyel. A Midea Gear funkciója felülírja a készülék egyéb beállításait, így amennyiben a beállított teljesítmény nem elegendő a kívánt hőmérséklet eléréséhez, akkor is a teljesítmény meghatározása marad érvényben.

Midea „Super Cool” – Hűs levegő egy szempillantás alatt!

Hűs, hűsebb – egy pillanat alatt! A „Super Cool” funkció igazi erőssége a Blanc klímaberendezésnek: A funkció egy gombnyomással maximalizálja a beltéri egység ventillátorának fordulatszámát, így növelve a levegő áramlását, mely lehetővé teszi hogy a készülék maximális gyorsasággal érje el az akár 17 celsius fokos hőmérsékletet.

Midea „iECO” – És a fogyasztás a minimumra csökken

Garantált megtakarítás akár 60% A Midea Blanc termékcsalád klímaberendezései rendelkeznek speciális „IECO” móddal, amely lehetővé teszi az elektromos energia akár 60% -os megtakarítását 8 óra alatt, a hagyományos módhoz képest.

3 „Blanc” funkció az Ön kényelméért!

Sshhhh – Csendes mód – kérem ne zavarjon! Egy gombnyomással elnémít minden hallható értesítést, kikapcsolja a kijelzőt, és csendes működésre optimalizálja a beltéri egység ventillátorát.

Midea „Follow Me” – Az Ön -re szabott hőmérséklet

Kövess -d! (A távszabályzót)! A klíma-berendezés a beszívott levegő hőmérséklete helyett a távszabályzó-ba épített hőérzékelőt tekinti referenciának. A Midea távvezérlője a funkció aktiválását követően 3 percenként továbbítja a mért hőmérséklet értékeit a beltéri egység számára. Tartsa maga mellett a távkapcsolót, így klímája képes követni környezetének hőmérsékletét. Amennyiben a légkondícionáló berendezés 7 percig nem kap adatokat, ez a funkció automatikusan kikapcsol.

Midea – „Sweet Dreams” – Kényelmes alvás mód

A „Sweet Dreams” mód a Midea alvásra optimalizált programja, amely 8 órán át biztosítja a komfortos pihenéshez szükséges hőmérsékletet az idő, és a klímaberendezés teljesítményének folyamatos változtatásával.

Midea – Kettős szűrőrendszer

A Midea dupla szűrőrendszere tisztább, lélegezhetőbb levegőhöz juttatja Önt. A hagyományos szűrőkkel összehasonlítva a midea nagy tisztaságú kettős szűrőrendszere 50% -kal több port, és 80% -kal több pollent szűr ki.Keressen fel bennünket. info@tiszaklima.hu

 • Első szűrő A nagy sűrűségű szűrő kiszűri a port és a káros részecskéket a beltér levegőjéből.
 • Második szűrő A katalitikus szűrő elnyeli a káros ammónia ás formaldehid molekulákat, így szagtalanítva a beltér levegőjét.

Automatikus tisztítás

A klíma működési elvéből fakadóan hűtés üzemmódban a légkondícionáló hőcserélője hidegebb környezeténél, ezért e beltér levegőjének páratartalma itt kicsapódik, lehetővé téve gombák, baktériumok megtelepedését. Ha ez a funkció aktív (hűtés illetve párátlanítás) üzemmódban, a távirányítóval történő kikapcsolást követően a klímaberendezés leszárítja a hőcserélőt meghosszabítva annak élettartamát, egyben biztosítva egészséges működését.

Ajánlott bejegyzések:

Rcool Solo – 2019 klíma

Tovább olvasom

Rcool Econic – 2019 klíma

Tovább olvasom